2020-2021 Bahar Yarıyılında Mezun Olacak Öğrencilerimizin Dikkatine!!!

Yüksek Lisans Programı-Eğitim Programları ve Öğretim (Tezli) Yüksek Lisans ve Uluslararası Bakalorya (UB-IB) Öğretmenlik Sertifikası 

2020-2021 Bahar Döneminde Mezun Olacak Öğrencilerimizin Dikkatine!!!

DUYURU-TANITIM:

Bilkent Üniversitesi Eğitim Fakültesinde yürütülmeye başlanacak “Eğitim Programları ve Öğretim (Tezli) Yüksek Lisans ve Uluslararası Bakalorya (UB-IB) Öğretmenlik Sertifikası” programı hakkında kısa bilgi vermek ve programı öncelikle Fakültemiz bölümlerinden 2020-2021 Bahar Yarıyılında mezun olacak öğrencilerimizi bilgilendirme duyurusudur.
 
Bu yeni program eğitim fakültelerinden mezun olanlar ile fen-edebiyat fakültesi mezunlarından öğretmenlik sertifikası almış olanlara da yöneliktir. Bu yeni programı başarıyla tamamlayan öğrencilere;
· Eğitim Programları ve Öğretim Tezli Yüksek Lisans Diploması, ve
· Uluslararası Bakalorya Öğretmenlik Sertifikası
verilecektir.
 
Bu programa katılacak öğrenciler araştırmacı bir kimlik kazanma yanında, bir yıl boyunca yurt içinde ve yurt dışında prestijli okullarda gözlem ve uygulama yapma imkânı kazanacaklardır.
 
Söz konusu programa kabul edilen öğrencilere burs imkânı sağlanmaktadır. Burs, eğitim ücretini, Ankara dışı ve yurt dışı uygulama çalışmalarının konaklama ve ulaşım masraflarını kapsamaktadır. Ayrıca bu öğrencilere destek bursu verilecektir. Verilen burslar karşılıksızdır.
 
Bilkent Üniversitesi Eğitim Fakültesi “Eğitim Programları ve Öğretim (Tezli) Yüksek Lisans ve Uluslararası Bakalorya (UB-IB) Öğretmenlik Sertifikası” Öğretmen yetiştirme amacıyla daha önce uygulanan programı bitiren mezun öğrenciler ülkemizin seçkin okullarında iş bulmakta ve kariyer basamaklarında hızla yükselmektedirler.
 
Programın tanıtımı ve sorulara cevap verilmesi amacıyla 20 Haziran 2021 Pazar günü saat 15:00’de çevrimiçi bir Zoom* toplantısı düzenlenecektir. Bu amaçla hazırladığımız programın Türkçe ve İngilizce tanıtım posteri, webinar duyurusu üzere ekte sunulmuştur. Ayrıca yeni program hakkında daha detaylı bilgi edinmek isteyenler internet sayfasını (https://web4.bilkent.edu.tr/es/) ziyaret edebilirler.

Doküman 1 için Tıklayınız.

Doküman 2 için Tıklayınız.
Doküman 3 için Tıklayınız.

 

Prof. Dr. Alipaşa Ayas
Dekan
Eğitim Fakültesi
Bilkent Üniversitesi
e-mail: apayas@bilkent.edu.tr
 
*Zoom bilgileri:
Time: June 20, 2021 03:00 PM Istanbul

Join Zoom Meeting
https://zoom.us/j/95945551043?pwd=K2I2T2trZUQyRHlnWEF1aUsxdkVQZz09

 


Meeting ID: 959 4555 1043
Passcode: 610310

Yayın Tarihi: 14/06/2021
Okunma Sayısı: 1137