2022-2023 BAHAR DÖNEMİ YENİ BAŞVURU YAPAN ÖĞRENCİLERİN VE AF BAŞVURUSU YAPAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı ders seçimi ve kayıt yenileme işlemleri 30 Ocak 2023 Pazartesi günü saat 10.00'da başlayıp 03 Şubat 2023 Cuma günü saat 23.59'da sona erecektir.

Ders seçimi yapan tüm öğrencilerimizin dersleri Öğrenci Tarafından kesinleştirilip  Danışmanları tarafından da onaylanacaktır.

 

KATKI PAYI VE ÖĞRENİM ÜCRETİ


• Program süresini ( yüksek lisans 4 yarıyıl, doktora 8 yarıyıl) doldurmuş ve ikinci üniversiteye kayıtlı öğrenciler Katkı Payı ödemek zorundadır.

Öğrencilerimiz öğrenim ücretlerini Halk Bankası ATM'lerinden ödeyebilirler.
• HALK BANKASI ATM'lerinden ÖDEME
• Giriş-->Kurum Ödemeleri-->Harç-->Ödeme Yapacağınız Kurumun Bağlı Bulunduğu İl Plaka Kodu (32 yazılacak)--->SDÜ--- >Öğrenci No girerek Öğrenim Ücretinizi yatırabilirsiniz. EFT ile ödeme kabul edilmemektedir.

Yeni Öğrenci Bilgi Sistemine SDÜNet Üzerinden Giriş yapılacaktır. Öğrenci Bilgi Sistemine SDÜNet Üzerinden Giriş İşlemleri ile ilgili bilgi almak  için tıklayınız. Sayfaya giriş yaptığınızda öncelikle bilgilerinizi güncellemeniz gerekmektedir.

Mezun aşamasında olup; mezuniyet işlemini tamamlayamayan öğrencilerimiz dahil tüm öğrencilerimiz kayıt yenilemek zorundadır. Kayıt yenileme işlemini gerçekleştirmeyen öğrenciler öğrencilik haklarından yararlanamazlar. Bu süre azami öğrenim sürelerinden sayılır.

Öğrenciler öncelikle başarısız oldukları dersleri almak ve başarmak zorundadırlar. Bu nedenle ders seçimi ve kayıt yenileme işlemleri gerçekleştirilirken öncelikle başarısız olunan dersler seçilmelidir.

Seçilen derslerde Ders Ekleme/Bırakma haftasında (13-17 Şubat 2023) değişiklik yapılabilir.

Lisansüstü eğitimde alınması zorunlu olan Bilimsel Araştırma Teknikleri ve Yayın Etiği dersi 2022-2023 Eğitim Öğretim bahar yarıyılında tüm Anabilim Dallarımıza İnşaat Mühendisliği Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Serdal TERZİ tarafından verilecektir.

 

AF BAŞVURUSUNDA BULUNAN ÖĞRENCİLER:

Af başvurusunda bulunan öğrenciler Öğrenci Bilgi Sistemi'ne SDÜNet üzerinden yüksek lisans öğrencileri için (yl1234567899@ogr.sdu.edu.tr) öğrenci numaralarının başına (yl) doktora öğrencileri için (d1234567899@ogr.sdu.edu.tr) öğrenci numarasının başına (d) harfini koyarak kullanıcı adı ve şifre (TC numaralarının son sekiz hanesi)  ile sisteme giriş yapabileceklerdir. Aşağıdaki linkte bulunan bilgileri doldurup öğrenci numaralarını öğrenebilirler. 

Öğrenci Numaranızı öğrenmek için tıklayınız.

Öğrenci Bilgi Sistemi'ne giriş işlemleri ile ilgili bilgi almak için tıklayınız.

Af başvurusunda bulunan öğrencilerin kayıt işlemlerini tamamlayabilmeleri için üzerlerine tanımlanan öğrenim harcını  30 Ocak – 03 Şubat 2023 tarihleri arasında öğrenci numaralarıyla Halk Bankası'na yatırmaları gerekmektedir. 

Yayın Tarihi: 26/01/2023
Okunma Sayısı: 3099