SDÜ Ailesine Yeni Katılan Öğrencilerimizin Dikkatine

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı olarak sunmuş olduğumuzu hizmetlere erişebilmeniz için kullanıcı hesaplarınız (eposta) tanımlanmıştır. Kullanıcı hesapları ve bilişim hizmetlerine yönelik oryantasyon videosu aşağıda yer almaktadır. Detaylı bilgiler için lütfen izleyiniz.

Güvenliğiniz için SDUnet sisteminde iki adımlı doğrulama işlemi yapılmaktadır. İki adımlı doğrulama işlemi için SDÜ Mobil uygulamasını yüklemeniz gerekmektedir. İlk giriş işlemlerinizde SMS doğrulama gerçekleştirilmekte olup, SMS için ÖSYM sisteminden aktarılan telefon numaralarınız geçerlidir.

Telefon numaranız değişmiş veya geçersizse bölüm öğrenci işlerinizden yüz yüze güncelleyebilirsiniz. Sisteme giriş yapan öğrencilerimiz ise telefon numarası değişikliğini Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden çevrim içi olarak yapabilmektedir.

SDÜ Öğrencisi “ogr.sdu.edu.tr” Uzantılı Mail ile Birçok Ayrıcalığa Sahip Oluyor. SDÜ uzantılı E-Posta adresinizle sahip olabileceğiniz avantajlar için lütfen tıklayınız.

Yayın Tarihi: 01/09/2022
Okunma Sayısı: 20442