2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Kurumlararası (GNO) Yatay Geçiş Yedek Adayların Kesin Kayıt Bilgilendirmesi!

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Kurumlararası (GNO) Yatay Geçiş Yedek Adayların Kesin Kayıt Bilgilendirmesi.

KESİN KAYIT İŞLEMİ

Yedek adaylardan kesin kayıt hakkı kazananlar 17 – 18 Eylül 2024 tarihleri arasında ilgili akademik birime şahsen başvuru yaparak kayıtlarını yapacaklardır. ZORUNLU YABANCI DİL HAZIRLIK EĞİTİM ALAN BÖLÜMLERE YATAY GEÇİŞ YAPILMASI Zorunlu hazırlık sınıfı olan bölümlere yatay geçiş yapmayı hak kazanların yabancı dil yeterlik (muafiyet) sınavına girmeleri gerekmektedir. Sınavın ne zaman yapılacağı bilgisine (http://ydyo.sdu.edu.tr/) adresinden ulaşılabilir.

NOT: Kayıt için istenen belgeler en geç 30 Eylül 2024 tarihine kadar kayıt yaptırılan birimlere elden teslim edilecektir.

KESİN KAYIT İÇİN İSTENEN BELGELER

Başvuru evraklarına ilave olarak

1- TC kimlik numarasını gösterir resmi onaylı bir belge

2- İki adet cepheden çekilmiş kılık kıyafet yönetmeliğine uygun vesikalık fotoğraf

3- Yatay geçişine engel bir durum olmadığına dair belge (Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, Fakülte ve Yüksekokul vb.) taşınıra kayıtlı materyaller (kitap, cihaz vb. materyal)

Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Yedek Öğrenci Listesi için TIKLAYINIZ.

Yayın Tarihi: 16/09/2024