Fakültemizde 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlandı

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ ETKİNLİĞİ

 

Fakültemizde Eğitim Bilimleri Bölümü tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle kutlama etkinliği düzenlenmiştir.

İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başlayan törende, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nihat AYYILDIZ günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma gerçekleştirmiştir. Ardından fakültemizden mezun olan genç öğretmenlerimizin öğrencileri ile birlikte çektikleri videolardan oluşan sinevizyon gösterimi ilgiyle izlenmiştir. Ayrıca, “Öğretmenlik Mesleği” temalı düzenlenen kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilerimiz ilan edilmiştir. Yarışmada Fatih YAĞMUROĞLU (Sınıf Öğretmenliği) birinci, Güllü ŞAKAR (Türkçe Öğretmenliği) ikinci ve Gizem ÇARIKÇI (Sosyal Bilgiler Öğretmenliği) üçüncü olmuştur.

Konuşmacı olarak davet edilen emekli Prof. Dr. Mustafa ERGÜN tarafından “Toplum 5.0: Eğitim Düzeni” konulu konferans gerçekleştirilerek gelecekte eğitimin ve toplumun nasıl bir dönüşüme uğrayacağına yönelik görüşlerini aktarmıştır.

Son olarak kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize ve Prof. Dr. Mustafa ERGÜN Hocamıza plaketleri ve hediyeleri Prof. Dr. Nihat AYYILDIZ tarafından takdim edilmiştir.

Bu etkinlikte emeği geçen öğrencilerimize ve fakültemiz akademisyenlerine Eğitim Bilimleri Bölümü olarak teşekkür ederiz.

Yayın Tarihi: 27/11/2019
Okunma Sayısı: 1731