2024-2025 Güz Dönemi Tezsiz Yüksek Lisans (Uzaktan Eğitim) Öğrenci Alım Sonuçları

Enstitümüz 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı İş Sağlığı ve Güvenliği Anabilim Dalı Disiplinlerarası İş Sağlığı Ve Güvenliği Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programı başvurularının sonuçları açıklanmıştır. Başvuru sonuçları adayların başvuru esnasında kullandıkları e-posta adreslerine iletilmiştir.

Adaylar, başvuru sonuçlarını başvuru yaptıkları  https://sis.sdu.edu.tr/oibs/ina_app/ adresinden e-posta ve şifreleriyle giriş yaparak öğrenebilecektir.

 

ÖĞRENCİ NUMARANIZI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ.
KAYIT TARİHLERİ ve KAYIT YERİNE İLİŞKİN BİLGİLER
Kesin Kayıtlar - ASİL ADAYLAR 19 Ağustos 2024 09:00 – 21 Ağustos 2024 15:00 (3 Gün)

Kesin Kayıtlar - YEDEK ADAYLAR

22 Ağustos 2024 09:00 – 23 Ağustos 2024 15:00 (2 Gün)

Yedek Adayların kayıt işlemleri asil adayların kayıtları tamamlandıktan sonra kalan kontenjan dahilinde yedek sırasına göre yapılacak olup web sayfamızdan konu ile ilgili ayrıca  duyuru yapılacaktır.

Kayıt Yeri http://sis.sdu.edu.tr/oibs/ina_app/ adresinden çevrimiçi yapılacaktır.

ÖNEMLİ NOTLAR

Adayların  kayıt için Enstitümüze gelmelerine gerek yoktur.

KAZANAN ADAYLARIN KAYIT İŞLEMLERİ

Öğrenim Ücretinin Yatırılması (*)

Tezsiz Yüksek Lisans Programlarına  kesin kayıt hakkı kazanan asil adaylar kesin kayıt yapmak için öncelikle öğrenci numarası ile Lisansüstü öğrenim ücretini yatırmaları gerekmektedir. 

Kesin Kayıt İşlemi

Öğrenim ücretini yatıran öğrencilerin kesin kayıt işlemleri için http://sis.sdu.edu.tr/oibs/ina_app/ adresinden başvuru esnasında kullanılan kullanıcı adı ve şifreyle, onay butonunu kullanarak  kayıt işlemini  gerçekleştirmesi gerekmektedir.

*Öğrencilerimiz öğrenim ücretlerini Halk Bankası ve Ziraat Bankası bankamatiklerinden ödeyebilirler. (Lisansüstü Harç Ücreti)

• HALK BANKASI BANKAMATİKLERİNDEN ÖDEME
• Giriş-->Kurum Ödemeleri-->Harç-->Ödeme Yapacağınız Kurumun Bağlı Bulunduğu İl Plaka Kodu (32 yazılacak)--->SDÜ--- >Öğrenci No girerek Öğrenim
Ücretinizi yatırabilirsiniz. EFT ile ödeme kabul edilmemektedir.

** Kayıtlarını yapan öğrencilerin Enstitümüz Akademik Takvimini  göz önüne alarak ders kayıtları ile ilgili duyuruları  takip etmeleri gerekmektedir.

Yayın Tarihi: 16/08/2024
Okunma Sayısı: 1072