SDÜ Mobil Uygulamamız Yenilendi.

“Üniversiteniz Her An Yanınızda” teması ile tasarladığımız “SDÜ Mobil” uygulamamız güncellenerek, kullanıcı dostu arayüzü ve yeni özellikleriyle tüm öğrenci ve personelimizin hizmetine sunulmuştur.

"Yemekhane İşlemleri (Bakiye Yükleme, Rezervasyon)", "Kütüphane İşlemleri", “Öğrenci Bilgi Sistemi”, “Haberler”, “Duyurular”, “Etkinlikler”, “Personel Bilgi Sistemi”, “Yemek Menüsü”, "Mesajlaşma" gibi içeriklere anında ulaşma imkanı sunan uygulama ile etkinliklerden anında haberdar olabilir, güncel akademik takvime ulaşabilirsiniz. Pandemi süreciyle birlikte geçilen rezervasyonlu yemek yeme ve kütüphane kullanımına yönelik rezervasyon işlemlerinizi yapabilir, Öğrenci Bilgi Sistemi ve Enstitü Bilgi Sisteminde açıklanan notlarınıza kolayca erişim sağlayabilirsiniz. Yerleşkede yolunuzu kolayca bulabilir, 3. Part uygulamalar (whatsapp, facebook, e-mail vs. ) aracılığı ile bu bilgileri paylaşabilirsiniz. Uygulamaya Android ve İOS işletim sistemleri üzerinden ulaşabilirsiniz.

Bilgilendirme: Eski mobil uygulamamız yayından kaldırılmıştır. Yeni uygulamamızı yükledikten sonra eski uygulamayı kaldırabilirsiniz.

Uygulamayı indirmek için tıklayınız (Android)

Uygulamayı indirmek için tıklayınız (İOS)

Yayın Tarihi: 15/06/2020
Okunma Sayısı: 7082